torsdag 17 juni 2010

Negativ

Jag är sur!
Neggig och tycker lite lagom synd om mig själv,riktigt skönt!
Gick en kurs igår som jag sett fram emot,tänkte det skulle bli roligt att bli påfylld,träffa nya människor och bli pepp och glad.
Men icke!
En radda farbröder som också gick kurs förstörde min dag. Iförda nästan identiska "glassgubbeskjortor" fräääscht randigt med knappar och krage i avvikande färg (undra om det är det senaste för farbröder 50+?)
De satt där och visste bäst hela dagen,så jävla bra visste de, så jag vet faktiskt inte vad de gjorde där?
Så jävla vetabäst att jag inte gick dit idag.. Tack glassgubbarna för att jag inte kunde motivera mig att tillbringa 3 timmar på buss för ER skull.
Man ska ju se möjligheter och tänka positivt så blir det bra. Dagen idag hade trots positivism och positivt tänkande blivit en mardröm, det hade slutat med att jag brottat ner en av glassgubbarna och slagit honom hårt på någon kär kroppsdel..eller sagt elaka saker som jag varit nöjd med för stunden,en del sådant kom redan igår och vad hjälpte det mot gubbarnas vetabästvälde. Det var en strid som inte gick att vinna och jag tänkte inte sitta en heldag och lyssna på deras skit.
Jajamensan,foten i kläm..käck är inget för mig.
Bättre att ta en heldag med assur och sketgneten hemma ,speciellt när ingen annan är in da house. Jag har fått jättemycket gjort och då och då tyckt förfärligt synd om mig själv,verkligen vältrat mig.
Nu känns det bättre.
Om jag alltid skulle kämpa för att behålla ett solskenshumör och vara trevlig så skulle det bli som torrtoan på landet. Man strösslar över skiten så syns den inte men den är där och förr eller senare rinner det över. Jag tycker det är bättre att pysa ut lite då och då och inte vänta på överfull.
En sak är säker jag kommer inte dö i leendekramper eller bitaihopvärk. Nästa gång kör jag fight club istället.

2 kommentarer:

 1. Hej! SVa glad jag är att jag hittat er blogg. Efter att ha läst en hel del inlägg känner jag att här finns mkt för mig att inspireras, roas och lära mig av. (Jag hittade förresten hit via bokbloggen Lilla O som drivs av en mycket begåvad kvinna). Jag har inte läst boken tvärtemot för föräldrar ÄN, men jag ska självklart göra det.

  SvaraRadera
 2. Hej Nina! Vad glada vi är över att du hittat hit och att du kan roas och inspireras. Ja, läs boken! Den är asabra!
  Tycker vi som är är jättepartiska.
  Finns du på Facebook kan du gå med i vår grupp Föräldrarnas tvärtemot där både vi och andra föräldrar kan dela med sig av tvärtemot.
  Ha en härlig sommar!
  Åse & Anna

  SvaraRadera