söndag 13 juni 2010

Bråka

Åker och handlar livsnödvändiga basvaror.
Där i affären ett par som är sjukt osams,osvenskt osams..
De grälar,väser och lever på..och är rejält inte sams...
Det blir nästan spännande för oss andra som handlar..
Mina öron förvandlas till två trattkanareller som vill höra...
Ska du säga....nu får det fan vara nog... jävla dumheter...du och dina principer..man kan ju skratta ihjäl sig.. vem tror du att du är...
Det är som en teaterföreställning men i min affär en söndag..
Tänk alla andra ..vi..som bråkar hemma och håller igen när andra lyssnar,vad vi undanhåller vår publik..väldigt mycket spänning och drama.
Bråka mer,bråka på,alltid roar det någon. Jag tycker att en Icabutik nära är en bra scen att börja på. Nästa söndag,då jävlar ska min man få.. P, vi behöver handla!

3 kommentarer:

 1. Jag brukar också lägga märke till bråkande par, det är jättekul. Man ser direkt vem som är den dominerande i förhållandet. Det brukar vara den som väser högst och väser den sista väsningen. Mina grannar brukar bråka också. HÖGT! Det är som att ha en egen dokusåpa under golvet.

  SvaraRadera
 2. De roligaste är de som inte vill att det skall märkas att de är osams.. De som ler mot varandra och andra runt omkring mellan väsningarna. Det blir så roligt fejkigt..
  Jag har också haft grannar som bråkade så hårt och högt att polisen hälsade på, det var inte roligt eftersom de hade flera barn som fick vara mitt i eländet. Sorgligt!

  SvaraRadera
 3. Fy, stackars barn. :-( Jag må vara en ganska dålig mamma, men inte på det viset.

  SvaraRadera