fredag 11 april 2014

Ny stooor lokal

Rättjävlarna som flyttat in i väggen på mitt gamla kontor ska ut! Efter att ha varit arbetsplatslös i en månad har jag fått flytta in i grannlokalen. Den är stooor! Jag har ett jättelager, kylrum (kallas nu panic room), duschrum med tvättmaskin, toalett med förrum, personalutrymmen och tre kontor. Jag och hunden går omkring här och känner oss jätteviktiga. Jag låtsas att jag har kollegor i de andra rummen... det är Sivan i rummet mitt emot... hon har alltid stängd dörr och är lite si och så (skulle aldrig ha släppt in henne... men hon fick det fulaste rummet). Sen så är det Ante, han har kontoret på rad, bakom mitt. Vi har gärna dörren öppen mellan oss så att vi kan småsnacka lite med varandra. Han är en sån där härlig person som delar med sig och visar intresse för det jag gör.
Jag kommer inte att vilja flytta ut! Hoppas råttjävlarna är riktigt svårfunna så att jag får stanna här. Jag har fönster åt två håll också. Sa jag att jag har korridor? Det är ett fönster ut mot korridoren och det är bra, då kan jag vinka åt alla som passerar utanför. I kylskåpet har vi gjort så att Sivan har en egen hylla och jag och Ante delar. Vi gillar ändå samma saker.

Nej, nu ska jag packa ihop, säga trevlig helg till alla mina Mållgan-kollegor, kolla att ingen råkat bli inlåst i Panic room och sen ta helg. Förresten, Sivan är ledig hela nästa vecka och då ska Ante och jag ha visning av hennes kontor.

//Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar