tisdag 22 februari 2011

Fantisera

Jag lägger hur mycket tid som helst på att fantisera. Jag kan vara vem som helst, jag kan göra vad som helst, jag möter de jag vill, allt är möjligt, inga begränsningar! Har precis ägnat mig åt en timmes fantiserande och behöver snart ta mig tillbaka till verkligheten. Fick en sen avbokning och satt med en hel timme oplanerad...

Det börjar med ett litet frö; jag snuddar vid en tanke, jag hör något , ser något, sen är jag igång. Jag gör en hel skog av fröet och allt annat försvinner. Idag startade det med några chilinötter, som tog mig till en bar, vilken bar? Jasså den baren! Där möter jag en man som är sugen på att investera i mitt företag. Jag ser mig själv med hans ögon. Jag är smart, snygg, rolig och strategisk! Jag för mig vidare till att jag får låna hans hus på Rivieran och hans flygbiljetter får jag också. Jag är inte jättepå, eftersom jag är så strategisk, men visst tänker jag åka. Helts plötsligt hittar jag en oskrapad trisslott i fickan som leder mig till 25000 kr i månaden i 25 år... och så fortsätter det.

Det är skönt! Det gör mig både här- och därvarande. Vad tar jag med mig? Vad leder det till? En ny fantasi... eller en toppad verklighet? Vet inte. Behöver inte veta.

//Åse

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar